Zo werk ik


Ik vind het belangrijk dat mijn werkwijze open en duidelijk is.

Wat is de vraag, hoe ziet het traject eruit en wat zijn de verwachtingen? Ik hanteer een stappenplan om dit inzichtelijk te maken en te houden. Zo weten we op ieder moment in het traject waar we staan. Ik hanteer deze werkwijze zowel voor individuele coaching als voor trajecten binnen bedrijven.


Ieder mens en elke organisatie is bovendien anders. Dat geldt ook voor de daarbij behorende vraag. Dat vereist een aanpak op maat. Door het volgen van diverse opleidingen, trainingen en workshops heb ik mij verschillende technieken eigen gemaakt. We bekijken samen welke techniek het best aansluit bij jouw wens. Ieder coachingstraject en iedere bedrijfstraining zal er dus ook anders uit zien.


Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis, in Wilp (een dorp dicht bij Deventer). Een sfeervolle en stille ruimte waarin je volledig tot rust komt. Deze rust helpt je te ontspannen, zodat je de sessie ook echt als moment voor jezelf ervaart. In het geval van bedrijfstrainingen en workshops zijn natuurlijk andere passende locaties mogelijk. Deze  locaties bespreken we altijd in overleg.


Home.html
Keijzer_Coaching_-_particulieren.html
Keijzer_Coaching_-_bedrijven.html
Keijzer_Coaching_-_wie_zijn_wij.html
Keijzer_Coaching_-_contact.html
Zo werk ik
 Mijn visie en missieKeijzer_Coaching_-_w_visie_en_missie.html
 StappenplanKeijzer_Coaching_-_w_stappenplan.html
 TechiekenKeijzer_Coaching_-_w_nlp.html
 NLPKeijzer_Coaching_-_w_nlp.html
 RETKeijzer_Coaching_-_w_ret.html
 TekenenKeijzer_Coaching_-_w_tekenen.html
 WandelenKeijzer_Coaching_-_w_wandelen.html
Home.html