Keijzer_Coaching_-_particulieren.html
Keijzer_Coaching_-_bedrijven.html
Keijzer_Coaching_-_werkwijzen.html
Keijzer_Coaching_-_wie_zijn_wij.html
Keijzer_Coaching_-_contact.html

Specialisatie 2.


Een andere extra dienst die ik aanbied is het TotalBalance pakket. Dit houdt in dat ik naast Mental coaching, wat ik zelf verzorg, een netwerk van mensen om mij heen heb die zich bezig houden met uiterlijke verzorging, sport en bewegen en voeding. Met als doel het in balans brengen van lichaam en geest. U kunt hier meer over lezen onder de button Technieken.

Specialisatie 1.


Een dienst waarin ik mij heb gespecialiseerd is het begeleiden van Samengestelde gezinnen. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op dit gebied. Hierdoor ben ik in staat om mij goed in te leven in de problematiek die hier uit kan ontstaan en weet ik uit eigen ervaring welke begeleiding hier het beste bij past. Lees meer hierover onder de button Particulieren.

Keijzercoaching


Een onrustig gevoel in je hoofd en lijf en je snapt niet precies waar het vandaan komt. Stress op je werk, bij jezelf of bij je medewerkers, of problemen in het gezin. Je kunt er de vinger niet precies op leggen, maar je wilt graag deze situatie doorbreken, waardoor jij of je medewerkers weer optimaal kunnen functioneren.


Dan is een coachingstraject of bedrijfstraining van Keijzer Coaching wat voor jou.


Keijzer Coaching verzorgt coaching en bedrijfstrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en communicatie.


Ik geef zowel individuele coaching als incompany trainingen en workshops voor bedrijven.


Keijzer Coaching biedt deskundige en bovendien persoonlijke begeleiding in een veilige omgeving.

Keijzercoaching

Homepagina